Berdan Mardini’yi yasak aşkıyla aldatan Fatoş Yelliler araba pozu ile yaktı geçti!

featured
service

Olayların kadını Fatoş Yelliler sosyal medya pozları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

blank

Olayların kadını Fatoş Yelliler sosyal medya pozları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2 çocuk annesi Fatoş Yelliler, ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile evliyken iş insanı Gökhan Göz’le aşk yaşamaya başlamıştı.

blank

Geçtiğimiz aylarda birlikte romantik bir doğum günü kutlaması yapan ve sevgilerini gösteren çiftten kötü haber gelmişti.

Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile boşanma sürecinde modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz’le ilişkisi olduğunu açıklayarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

blank

Yelliler, “Gökhan Bey ile arkadaşlığımız eski eşimle boşanma aşamasında başladı. Kendisi kiminle evli olduğumu bilmiyordu” demişti.

Bu açıklama sonrası eski eşten zehir zemberek sözler gelmiş, Mardini, “Hain, kalleş çok” diyerek Fatoş Yelliler’i bombalamıştı.

Berdan Mardini, Instagram’ın hikaye bölümünden, “Herkes fıtratına uygun kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine, ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz” notunu paylaşmıştı.

Berdan Mardini’den boşanan ve Gökhan Göz ile aşk yaşamaya devam eden Fatoş Yelliler son olarak sevgilisini evli erkekler ile aldattığı yönündeki iddialarla magazin kulislerine damga vurmuştu.

MESAJLARI İFŞA ETTİ

Gökhan Göz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sevgilisi Fatoş Yelliler’in evli insanlar ile mesajlaşmalarını ifşa etmişti.

blank

blank

“KİMSE BENİM DUYGULARIMLA OYNAYAMAZ”

İhaneti öğrenen Gökhan Göz ise sevgilisi Fatoş Yelliler’e hediye aldığı kıyafetleri benzin dökerek ateşe verdi.

Berdan Mardini’yi yasak aşkıyla aldatan Fatoş Yelliler araba pozu ile yaktı geçti!