Elmas Yılmaz: “Mahkemede söyleyeceğim çok şey var”

featured
service

34’üncü Best Model Türkiye yarışmasında Oğulşat Gagşalova ve Bartu Dilmen‘in birinci olmuştu. Yarışmada ‘Best Smile’ güzeli seçilen Elmas Yılmaz ise yarışmanın ardından şoke edici iddialarda bulunmuştu.

Yılmaz, birincinin önceden belli olduğu ve yarışmacılara ahlaksız tekliflerde bulunulduğu dile getirmişti. Akmerkez’de görüntülenen Yılmaz, şoke eden bir açıklama daha yaptı.

Sabah Gazetesi’nden Gökhan Gökduman’ın haberine göre
‘Best Smile’ güzeli seçilen Elmas Yılmaz, “Best Model’da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman’a masaj yapmaya çağırıldı. Çocuklara özel tutmuş. Erkan Özerman‘a masaj yapmak isteyen var mı diye mesaj atmışlar. Kayıtları var. Erkek modellere mesajlar atılmış. Mesajda ‘Otelde Erkan beyle ya da bende kalırsın’ yazmışlar. Bu çocuk kabul etmemiş çocuğa ‘Ben sana yarışmada gösteririm’ yazmışlar” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Best Model of Turkey 2021 yarışmacılarından Barış Arslan da Elmas Yıldız’ı destekleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hem Organizatör Aydın Bey’in Elmas’a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları… Telefonda mesajlaşarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı.

Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı. Ben şok oldum sahnede…Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. 1.5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı diyet, sıkı antrenman.

“İstediğime ‘Masaj yapın’ derim, size ne!”

Bu skandal iddialarının yarışmanın organizatörü Erkan Özerman, “İstediğime ‘Masaj yapın’ derim, size ne! Ben teklif ediyorum onlar da reddediyor” ifadeleriyle tepki toplamıştı.

Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. ‘Erkan Özerman’a masaj yaparsan derece garanti’ dendi. Ben bu pislikleri yapmadım.”

Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen Elmas Yılmaz, şoke eden yeni bir açıklama daha yaptı.

Yılmaz, birkaç ay önce annesini kaybettiğini söyleyen tescilli güzel Elmas Yılmaz,Annemi defnettikten iki gün sonra beni ifadeye çağırdılar, acımın üstüne acı yaşattılar” diyerek konu hakkında kendisine dava açan tarafa ateş püskürdü.

Hukuk mücadelesini sürdüreceğini söyleyen Yılmaz, “Yarışma skandallarla dolu. Dava sürecim devam ettiği için çok fazla konuşamıyorum. Mahkemede söyleyeceğim çok şey var” diye konuştu.

Elmas Yılmaz: “Mahkemede söyleyeceğim çok şey var”