Kristina Si – Хочу

featured
service

https://www.youtube.com/watch?v=xdLDFQT94MY

Kristina Sargsyan, aydınlık bir modernite, gençlerin putları, çekici bir görünümün sahibi, gerçek olmayan zihin, çok yönlü bir yetenek ve alışılmadık derecede güçlü bir ses. Ana müzikal talimatı hip-hop ve ruhtur. Sahne ismi yanlışlıkla Christina’ya seçildi, Ermeni soyadının ilk harflerinden geliyor. Birçok yaratıcı insanın doğduğu zodyak tabelasındaki balıkların işaretinin tipik bir temsilcisi olan, imajlarına ve karakterlerine tamamen karşılık gelir.

Biyografi
Zaten gelecekteki yıldız sahnesinin hayatının ilk yılları olağanüstü. Christine, ailesinin yapıldığı bir sirkte neredeyse 7 yaşın altında yaşadı. Baba Christina Sargsyan, onun ustası olsa da, genellikle kendi sayılarıyla orada gerçekleştirdi. Kız, örneğin Samba Aslanı gibi en iyi arkadaşları için olan sirklerin sakinlerini hala hatırlıyor. Birçoğu için, yırtıcı bir canavardı, ama küçük bir kız için – sadece kabarık bir yavru kedi. Büyüdüğü ve yetişkin bir aslana dönüştüğünde bile, birbirlerine bağları birbirlerine zayıflamadı. Uzun zamandır Cristina SI, bir kız arkadaş bulamadı, çünkü sadece hayvanlarla iletişim kurmak için kullanıldı.

Papa Girls, tüm hayatı sirkte çalıştı, bir motosiklette hileler gerçekleştirdi, annem tamamen kızını yetiştirmeye kendini adamıştır. Chris, mükemmel bir şekilde İngilizce’ye sahipti ve Ermenice tamamen konuşmadı. Burada, yurtdışında bile onları ifade etmekte özgür olan kızıyla birlikte kızıyla birlikte İngilizce okumak için bir saat geçirmeyen büyük bir annenin annesini söylemeliyim.

1997’de Christina Si ailesi silahlar şehrine ve Samovarov – Tula’ya taşınıyor. Ortaokul kızı gerçekten şikayet etmedi, sıkıcı derslerle çevreleyen sabrın yoktu, ama büyük bir zevkle müziğe gitti. Notlar, gelecekteki yıldızı, harfleri okuduğundan çok daha erken bir şey yaptı. Sevgili kızı için tutkuyu görmek, ebeveynler müzikte 6. yaşta vermeye karar verdi.

Başarıyla okudu kız, öğretmenler onu övdü ve 10 yaşında Kristina Si, Avrupa’nın zemini gezdi. Hastalıktan bile önemli bir rekabeti kaçırmadı ve “yetenekli Baby Tula” ödülünü gerçekten hakaret etti. Bu ödül, daha fazla müzikal kariyerinin gelişimi için büyük bir zorlama haline geldi.

2008 yılında, kız Moskova’da yaşamak için hareket eder ve pop ve caz vokallerinin ayrılmasına gelir. Konuşmalara ve Christina Sargsyan’ın Caz Hayranları Kulüplerinde performans göstermeye başlaması gerçeğine daha fazla başarma fırsatı. Bunlardan birinde önemli bir olay var: Besteci Pavel Murashov’u karşılıyor. “Uçurum” şarkısı için müzik yazan kimsedi.

Aktif ve enerjik Christine, ilk kompozisyonun serbest bırakılmasını, “Çağrı unutu” olarak adlandırılan ikinci şarkı üzerinde çalışmaya hemen başlamış gibi görünüyordu. Bekar’a ek olarak, video da, MTV’ye göre yılın en iyi videolarından biri olan videoda da serbest bırakıldı. Şarkının kendisi, 2011 yılının en önemli müzikal etkinliklerinden biri oldu, çoğunluğun üstünde olduğu birçok geçitte.

Aynı yılda, başka, daha az duyusal bir kompozisyon yok – “Söylemek istiyorum” yayınlandı. Parçanın serbest bırakılmasından sonra, Sıradışı bir kızı fark ettim ve onu kanatlarının altında tuttuğunu gören Timatim’in dikkatini çekiyor. 2013’teki çıkış, bir sonraki tek “kış”, Sargyan’ın müzikal çalışmalarında ciddi bir atılımla işaret ettiğinde, siyah yıldızdan önce hiç bitmemiş olan bir etiketin sanatçısı olarak kabul edildi.

Bundan sonra, Christina Si otomatik olarak hip-hop’un ana yıldızlarından birinin rütbesine geçti, Jigan, Ilo ve Timati gibi, Hip-Hop’un ana yıldızlarından birinin onunla mücadele ediyor.

Halen, şarkıcı, rap ve şarkı söylemekten, geleneksel tarzında yeni bekarlar kaydetme konusunda ciddi şekilde uğraşıyor. Metinlerin oluşturduğu ve kendilerini oluşturan yeni bir modern rapçilerin yeni bir eğilimine kesinlikle uyuyor. Ancak, sır olarak bir kez Christina Si’yi bir röportajda itiraf ettiğinden, daha çok lirik ve terli şarkılar yazmayı ve Grup ortaklarına çok yardıma rap için metinler yazıyor.

2013 baharında, Amerika’daki festivallerden birinde 80 bin’den fazla seyirciden biri olan Rusya’dan gelen ilk şarkıcı olduğu ortaya çıktı. 2015 yazında Christina Si, sadece dans dans yarışması jürisine davet edildi. Kız, tek başına ya da tek başına ya da ünlü rapçileri olan bir düette, müzik türlerinden, şarkılarının çoğunun çaldığı ruha en yakın olan bir düetle gerçekleştirmeyi seviyor.

2015 yılında “duymaya hazır mısın?” Kristina Si’nin en yakın planlarında – dans hitlerinin serbest bırakılması, üzerinde bir klips ve bir caz tarzında kayıtların serbest bırakılması. Yeni bir yön bir kız tarafından çok etkilenir ve yakın gelecekteki taraftarlar, yeni bir tarzda nasıl göründüğünü ne kadar ahenk olduğuna dikkat edebilecektir.

Kişisel hayat
Kişisel yaşamı hakkında ekstralar, kız yayılmamayı tercih ediyor, gruptaki tüm ortaklarıyla ve çekim alanının sadece dostane ilişkilerle olduğunu belirten. Bazı paparazziler, rapçi motom ile bir ilişkisini reçete eder, ancak büyük olasılıkla onaylanmış spekülasyon yoktur, halktan önce bunların ortak görünüşü, ortak kompozisyonları teşvik etmek için PR kampanyasının bir parçasıdır.

Christina Si, pratik olarak bir kız arkadaşı olmayan oldukça kapalı bir kızdır. Bu kadın arkadaşlığın olmadığına inanıyor, ancak iletişim için ve erkek ekibinin içindeki yeterli. Burada, büyük olasılıkla, Christina Si’nin sirk hayvanları tarafından çevrelenmiş olduğu çocukluğunu etkiler, birine güvenmek için çok kullanılmamıştı ve sorunları kendi ile çözmeyi tercih ediyor.

Her durumda, kız büyür, dağlardan çok ciddi bir ilişkiye doğru uzakta değil, çünkü Christina hayranları fazladır. Kim bir erkek arkadaşı olma şerefini gülümseyecek, belki de yakında ilk ağzından öğreneceğiz, ama yine de çarpıcı kompozisyonlarının tadını çıkarır.

Türler Etiket
Kristina Elkhanovna Sargyan (Gen. 9 Mart ( 19910309 ) , Petropavlovsk, Kazakh SSR), doğal sözdizimin altında daha iyi bilinen Kristina Si. – R’n’b tarzında Rus sanatçısı, Soul Ermeni kökenli. 2013 yılında, Black Star Inc. etiketli bir sözleşme imzaladı.

Biyografi
Kristina Elkhanovna Sargsyan, Sirk Sanatçıları ailesindeki Petropavlovsk şehrinde doğdu. 6 yıla kadar, ailesiyle birlikte şehirden şehre taşındı ve sahipleri ailesi olan bir mobil sirkte yaşadı. Babası – Elhan Sargsyan, Anne’den Baba ve Azerbaycan’ın Ermeni. Kristina’nın annesi – Rusça, iyi bir İngilizceye sahipti.

1997 yılında ailesi Tula’da kalıcı bir konutta durdu. Aynı zamanda, 6 yaşında Christina bir müzik okulunda çalışmaya başladı. Üç yıl boyunca piyano çalmaya başladı, sonra pop-caz vokallerine taşındı. 2008 yılında Moskova’da yaşamak için taşındım ve Pop Jazz şarkı bölümünde Çağdaş Sanat Enstitüsü’ne girdim.

2010 yılında, daha sonra “Uçurum” adlı ilk kompozisyonunun yazarı olan Besteci Pavel Murashov ile tanışması. 2011 yazında, Christina yeni bir bekar, “unutmaya başladım” kompozisyonuna bir klipsetti.

Haziran 2015’te, dans yarışmasının jürisi “sadece dans”.

Ödüller
Diskografi
Video klipleri
Yıl İsim vermek Üretici
2011 (Feat. Müzik hayk) Ashot Gevorkian
2013 Anton Drushnikov
Ashot Gevorkian
(Feat. ILO) Rustam Romanov
(Feat. Timati)
2014 Andrei Krauzov
Ekaterina Telegin
Andrei Krauzov
2015 (Feat. Natan) Zaur ekim
2016 Zaur ekim
Sergey Frant.
Sergey Frant.
Bir değerlendirme yazın “Kristina si”
Notlar
Linkler
// mega-stars.ru.
rap.ru.
Anton Gilmor. “Kristina si – röportaj” // ifamous.me: dergi. – 2013. – Nisan-Mayıs (No. 07). – S. 79-83.
Kristina Si karakterize eden bir alıntı
– Evet, oraya gel! Gitimi w onları! – üst düzey görevliyi bağırdı.
Atkı atıklarındaki memur, davulcuyu tıklattı ve kendisine kemerler altında bir araya girdi. Birkaç asker kalabalığı çalıştırmak için koştu. Bir tüccar, burun yanındaki yanaklarda kırmızı borular ile, tam yüzündeki hesaplamanın sakince sarsılmaz bir ifadesi, aceleyle ve sessizce ellerini sallayarak, memura gitti.
“Onurun,” dedi, “Merhamet, Koruyun. Biz önemsememek bir hesaplama değiliz, biz zevkimiz var! Hasta, Sukna şimdi, en az iki parça için, en az iki parça için, zevkimizle birlikte yapacağım! Bu nedenle, hissediyoruz ve bu, bir soygun! Hasta! Kaul, ya da koyarlarsa, yavaşça verdi …
Memurun yakınında kalabalık birkaç tüccar.
– E! Bırak! Bunlardan biri dedi, sıkı bir yüzle şık. – Kafayı çıkarmak, saçla ağlamayın. Kimseyi al! “Enerjik jestini eliyle salladı ve yana doğru subaylara çevirdi.”
“Sen, Ivan Sidorych, iyi konuşur”, “ilk tüccar öfkeyle konuştu. – Sağlığını hasta edeceksin.
– Ne söylemeliyim! – İnce bağırdı. – Yüz bin öğe için üç dükkanda buradayım. Ordu gittiğinde çalışmaz. Eh, insanlar, Tanrı’nın gücü onun elleri değil!
“Lütfen, iyiliğin,” dedi ilk tüccar, eğildi. Memur şaşkınlıkla durdu ve yüzünde görülebilirdi.
– Evet, hangi işim var! – Aniden bağırdı ve üst üste ileri adım attı. Bir susturulmuş dükkanda, grevler ve lanetler duyuldu ve memur ona geldiğinde, gri bir Ermeni’deki ittici bir adam kapıdan ve traş bir kafa ile atladı.
Bu adam, bükülmüş, tüccarları ve memurları kaydırdı. Memur, dükkanda bulunan askerlere korktu. Ancak şu anda Moskvoretsky Köprüsü’nde büyük bir kalabalığın korkunç çığlığı duyuldu ve Memur kareye koştu.
– Ne? Ne? Diye sordu, ama yoldaşı zaten çığlıklara doğru atlıyordu, vasily mutsuz. Memur oturdu ve onu sürdü. Köprüye gittiğinde, önden çıkarılan iki silahın, köprüye gidiş, birkaç düşmüş arabası, birkaç korkmuş insan ve askerlerin yüzleri gülüyor. Bir çift top tarafından havlanan bir vagon vardı. Tekerleklerin vagonunun arkasındaki yakalarda dört tazı köpek var. Vagonda, bir şeylerin bir dağıydı ve en üstteki, fidanın yanında, o zaman ters sandalyenin ayakları, pierckingly ve umutsuzca sıkılıyordu. Yoldaşlar, memurlara, kadınların kalabalığının ve çığlıklarının çığlıklarının çığlıklarının, bu kalabalığa düştüğü, askerlerin bankların etrafına yayılacağını ve sakinlerin kalabalığı köprüden çıktığını öğrenmiştir. Forefront’tan silahlar ve köprüde ateş edeceğini bir örnek oluşturur. Kalabalık, Valya Yürüyüş, birbirlerine gitti, umutsuzca çığlık attı, yoğurma, köprü temizlendi ve birlikler ileriye doğru hareket etti.
Şehrin kendisinde boştu. Caddelerden neredeyse hiç kimse yoktu. Kapı ve dükkanların hepsi kilitlendi; Kabaki’nin çevresinde yalnız çığlık atmanın ya da sarhoş şarkının duyulduğu bir şey. Kimse sokaklardan geçmedi ve nadiren yayaların adımlarını duydular. Aşçı tamamen sessizdi ve terk edildi. Büyüme evlerinin büyük avlusunda, Siene tarafından kırıldı, gittiği çöpü görünmüyordu ve bekar bir kişi yoktu. Tüm iyi evlerinin kalanında, iki kişinin büyümesi büyük bir oturma odasındaydı. Bunlar, Moskova’da büyükbabada kalan Vasilich’in torunu olan Vasilich’in torunu olan Hadis Ignat ve Cossack Bear. KeyCorder’ı açarak, onlara tek parmakla oynanır. Hazırlık, dökülen ve mutlu bir şekilde gülümseyerek, büyük bir aynadan önce durdu.
– İşte Deftly! FAKAT? Ignat Amca! – Çocuk, aniden, her iki elinizle de tutmaya başladığını söyledi.
– Sen! – IGNAT yanıtladı, yüzünü aynada ne kadar gol attığını görmek için.
– Özverili! Doğru, utanmaz! – Seslerinin arkasında sessizce Mauri Kuzminysna’yı konuştu. – Eka, Tolstoye, dişler daha sonra scalit. Seni almak için! Her şey orada yakalanmadı, Vasilich bacaklarla geldi. Dai ölü!
Gülümsemeyi ve gözlerini düşürerek, kayışı doğrultma, odadan çıktı.
“Auntka, ben Malegonka,” dedi.
– Ben uçan bayanlarım. Planlama! – Kuzminichna’nın Maurus’unu bağırdı, onun üzerinde elini uyandırdı. – Git Noel Baba Samovar koymak.

Christina Elkhanovna Sargsyan (Christina SI), Ermeni milliyetine sahip olan, 1991’de doğan, 9 Mart’ta, R’n’b türünde bir şarkı olan bir Ermeni milliyetine sahip olan modern bir sanatçıdır. Modern nesillerin bir sanatçısıdır ve yeni yönlerinde Jazz ile çalışmayı tercih eder.

Şarkıcı, şarkılarının tüm dünyada popüler olduğu pahasına inanılmaz bir sese sahiptir. Böyle bir takdirde, gerçek adının ilk harfini seçmeye karar verdi, bu da İngilizce “Si” gibi geliyor. Şarkıcı zodyak işareti – balık, tamamen alçakgönüllülüğüne, sanatçısına ve derin yaratıcı yeteneklerine karşılık gelir.

Çocukluk çağı

Modern tarz şarkılardaki sanatçı Petropavlovsk’ta doğdu. Ailesi mobil bir sirk ustadıydı, bu yüzden çocukluk çağında, Christine sık sık hareket etmek zorunda kaldı. Kızın sirkte yaşadık ve Sovettle’nin toplumu canavarları tercih ettiğini söyleyebiliriz. Sevgiyle olan kız, mutlu bir şekilde vakit geçiren ve yırtıcı alışkanlıklarını düşünmedikleri bile, hayvan dünyasının temsilcilerini hatırlıyor. Mobil hayvanat bahçesindeki en iyi arkadaşı küçük bir aslan yavruydu.

Kızın babası Ermeni, ancak 13 yaşından itibaren Rusya’da yaşadı. Sirk Koşullarında, bir erkek genellikle bir motosiklet püf noktası göstermiştir. Anne kızı yetiştirmek için çok zaman ödedi. Ermeni konuşması aslında ona yabancıydı, ama iyi İngilizce’de olabilirdi.

1997 yılında aile, Gingerbreadd şehrini seçti, Semaverler ve diğer ilginç şeyler – Tula. Aynı zamanda, kız 6 yaşındayken, Piyano’ndaki oyunu okumak, Caz vokallerinin türünde şarkı söyleyen Müzik Okulu’na katılmaya başladı.

En eski yıllardan, müziğin zengin ve gizemli dünyasına ilgi duyuyordu, bu yüzden kızın kendisi kabul ettiği gibi, kelimelerden önce bile öğrenmeyi başardı. Her zaman bir kariyer şarkıcısı inşa etmeyi hayal etti. 10 yıldan beri Avrupa ve uluslararası düzeyde düzenlenen çeşitli müzik yarışmalarına katıldı. Christina’nın erken yaşlarında “yetenekli çocuk tula” unvanını aldı. Kız tek bir önemli yargıyı kaçırmadı: çok ihtiyaç duyulan tanınması ve ödüller. Bu yetenekler ve haklar, daha yaratıcı kariyerinde başarıya yol açtı.

Gençlik ve Kristina C kariyerinin başlangıcı

Liseden mezun olduktan sonra, Çağdaş Sanat Enstitüsü’nde çalışmak için Moskova’ya taşınmaya karar verdi. Eğitim için hareket etti, “caz vokal” konusunda uzmanlaşmaya başlamaya başladı. Ancak yaratıcı doğası için geleneksel çalışmalar yeterli değildi, bu yüzden akşamları katı kuruluşlarda şarkı söyleyerek, kamu konuşmalarında pratik deneyim kazanıyor. 2010 yılında Murashov Pavlom ile tanıştı, daha sonra “uçup uçtum” için popüler şarkı için müzik seçimini sürdü.

Kristina Si Kariyerinde Başarılar

Farklı yönlerde kendini arayan genç özellikler, 2011 yeni işin piyasaya sürülmesiyle işaretlendi. Hit geçit törenleri bu bileşimi gelişmiş satırlarda gösterdi. Rap tarzındaki ünlü müzik sanatçısı Timati, çekici bir kişiliğe dikkat çekti ve kariyerinin gelişimini gözlemlemeye başladı. 2013 yılında şarkıcı yeni bir şarkı yayınladı – “Kış”. Şimdi ünlü şarkıcı, ünlü gösteri işlerinin ünlü figürleriyle işbirliği yapıyor: Timati, Motom ve diğer temsilcileriyle.

Christina Si’nin kişisel hayatı

Doğal alçakgönüllülük nedeniyle, kız hayatını kişisel bir cephede çok yayılır. Rasgele, meslektaşları ile yalnızca UZA arkadaşlığı tarafından bağlandığı gerçeklere bahseder. Sarı basın temsilcileri genellikle bir meslektaşı Matvey Melnikov (Motom) ile bir aşk ilişkisine atfedildi, ancak Christina kendisi dediği gibi, bunların tüm söylentileri ve spekülasyonlar. Ve farklı olaylarda birlikte göründükleri gerçeği, projelerini tanıtma taktikleri ile açıklanmaktadır.

Kızın dolabı nedeniyle küçük bir arkadaş. Kadın dostluğun yokluğuna ikna olmuş, bu yüzden kadın temsilcileri arasındaki kız arkadaşlar hiç bakmıyor. Tamamen bir erkek takımda, genç Christina SI güvenilir destek ve destek buldu ve ortak çalışmalarının etkili bir şekilde hareket ettiği söylenmelidir.

Cristina Si şimdi (2017)

Şu anda, şarkıcı sürekli Moskova’da yaşıyor ve yeni şarkılar yaratıyor. Özel başarı, kız, aynı zamanda ustaca şarkı söyler ve ustalaşma olasılığı sayesinde. Christina Si, modern sanatsal oluşumun bir temsilcisidir, metinleri bağımsız olarak yazar. Kızın kendisine göre, lirik türün manevi şarkıları için çizgilerin teker birimlerini oluşturmak en iyisidir. Ve rap altındaki şarkıların metinleri, erkek takımından bir meslektaşını hazırlamaya yardımcı olur.

2013 yılında, Dünya Alanı’nın Kuzey Amerika Festivali programının bir parçası olarak, genç insan birkaç on binlerce izleyicinin kalbini fethetti. Bu merite, Rusya’nın her yerinden sadece Christina Si. Kompozisyon altında “Peki, evet, çok sayıda izleyiciden bir bütün dans oluştu. 2015 yılında, kız jüri için jüriye davet edildi. Şu anda, şarkıcı Rusya’da başarıyla gezdi ve Rus başkentinde ve ötesinde birçok konser veriyor.

2016 yılında, kız Ukrayna’ya girişini engelledi. Bu faktör, aynı yıl içinde gerçekleşen Kırım’da şarkıcının konuşmasıyla ilişkilidir. Aslında, aynı dönemde genç kız, “Karanlığın ışığı ışığında” bir albüm bırakıldı. Blackstar etiketinin bir temsilcisi ile iş sonuçlarına sahip oldukları 22 şarkı içerir. Bugün, kızın yetenekleri fark edilir ve yaratıcılık – talepte. Başarı hemen gelmedi, ancak uzun bir işin bir sonucu olarak ve sanatçının kendisinin nedeni, gelecek için yeterli planları var.

Gelecek planları

Genç sanatçının hedefleri arasında yeni şarkıların uygulanmasıdır. Yıldız, bir müzik tarzında durmayı tercih etti, bu yüzden esas olarak gençlerin temsilcilerine daha yakın ve daha net hale gelmesi için şarkı söylüyor. Kız sadece 25 yaşında ve buna rağmen, tüm şarkılar, herkese gittikten hemen sonra aslında şöhret edinir. Örneğin, 2015 yılında rapçi Nathana ile bir düet yaptığını söylediği şarkı, “Hayır duymaya hazırsınız” uluslararası hit statüsünü buldu.

Sanatçı kendi klibini oluşturmak istiyor. Boş modda, radyoda gerçekleştirmek istediği “COWNAN” şarkısı. Sıcak dans için bir kulüp olacak. Kız, rap tarzındaki şarkıların yeni bir albümün serbest bırakılmasını hayal ediyor. Ancak repertuarda birçok lirik kompozisyon içerir. Ona göre, Arsenal’de, belki de iki albümde çok sayıda şarkı çalışması biriktirilmiştir.

Bu türün uzmanlarının ekranlarında daha önce ortaya çıkan bir sonraki video, “Cosmos” kompozisyonu altında oluşturuldu. Christina SI ile yapılan röportajda, biraz daha yaşlı olduğunda, caz şarkı söylemek istiyor, çünkü bu müziği sadece yetişkinler için mahkum ettiğini düşünüyor. Sonuçta, bu yönün kendisinde inanılmaz derecede derin bir anlam ve gerçek bir duygusallık – gerçek bir caz ne demektir!

Kristina Si – Хочу