Sakarya Afro Dalgası

featured
service

Son yıllarda trend olarak görünen Afrika Örgüsü Modelleri arasında Afro Dalgası modeli nedir? nasıl yapılır? nerede yapılır? sizler için araştırdık.

2023 Afro Dalgası Modelleri

Son birkaç yıldır popülerliğini artıran ve her geçen gün daha da trend bir hal alan Afro Dalgası, her uzunluktaki saça uygulanabilen bir işlem olup, aynı zamanda istenen renklerle de saçın süslenmesi mümkündür ancak doğal bir görünüm için kesinlikle saç rengiyle aynı renk tonunda uygulama yapılması önerilir.

blank

 

Ancak bu sayede saçın çok hoş bir görüntüye kavuşması sağlanır. Kişinin kendi saçına sentetik saç eklenip farklı boyutlarda oluşturulan dalga ile saça hacim kazandırılır ve böylece oldukça etkilibir görünüm elde edilir. Dolayısıyla sönük ve zayıf bir saç yapısı olan kişilerin daha çok tercih ettiği afro dalgası, profesyoneller tarafından yapıldığında sonuç muhteşem olacaktır.

blank

Afro Dalgası Nedir ve Nasıl Yapılır?

Afro dalgası konusunda daha detaylı bilgi aktarmak gerekirse, kişinin kendi saçı balık sırtını andıran bir örgü tekniği ile ince tutamlar halinde örülür ve üzerine hazır dalgalı sentetik saçlar eklenerek uygulama sonlandırılır.

blank

İşlem sırasında kesinlikle yapıştırıcı ve benzeri kimyasal içerikli ürünler kullanılmaz. Tamamen doğal yollarla uzman kişiler tarafından Afro Dalgası yapılmakta ve sorunsuz şekilde kullanılmaktadır.

blank

İlk defa afro dalgası yaptıran kişi tabi ki zorluk çekebilir. Özellikle seyrek saç yapısı olan bir kişinin birden bire yoğun dalgalı saçlara sahip olması, kuşkusuz kolay kabullenilir bir durum olmayacaktır.

blank

Bundan ötürü ilk günlerde kullanım zorluğu çekilse de birkaç gün sonra yeni saçlarınıza alışacak ve her daim güzel görüntü sergilemeniz sayesinde özgüveniniz de tavan yapacaktır.

Sakarya Afrika Örgüsü

Bilgi ve Randevu 0542 740 46 80

https://instagram.com/boxbraidssakarya

https://www.boxbraidssakarya.com

 

Sakarya Afro Dalgası