Seyhan Soylu: “Delikanlılığın cinsiyeti olmaz! Delikanlıca konuşun!”

featured
service

Flash TV’de ekrana gelen “Al Sana Haber” programı ekrana damgasını vurmaya devam ediyor.

Her gün ses getiren yayınlara imza atan Seyhan Soylu, moderatörlüğünü üstlendiği “Al Sana Haber” programında, kendisini hedef alan açıklamalarda bulunan Seren Serengil’e yanıt verdi.

 

“Orada diyorsun ki ses kayıtları var falan… Sen o tarihte metres gibi hayat sürülerek hareket etmiş bir ilişkiyi meşulaştırarak; ‘Çocuklarından sonra Ece’yi seviyordu’ diyorsun. Benan Hanım’ı sevmiyor muydu? Sizin hangi adalet sisteminiz yerinizde? Bana ‘Karım benim helalliğim, öbürü benim elimin kiri’ dedi. Konu Gülben olunca Orhangazili diyorsunuz da öbür taraf için Helalgazi mi diyorsunuz? Benan Hanım’a ‘Seninle birlikteyken onu seviyordu’ diyorsun. Kadının canını acıtıyorsun.

Hangi zinadan bahsediyorsunuz? Delikanlılığın cinsiyeti olmaz Seren Serengil. Siz neden bahsediyorsunuz? Delikanlıca konuşun, adaletli olun. Namuslu bir kadın evli bir adama uçkur çözmez. Doğrusu bu.

Gülben Ergen’le ilgili bunları söylüyorsunuz. Hadise’yi yerden yere vuruyorsunuz.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Adam bana somut olarak ‘Ece Erken benim elimin kiridir’ dedi.

Benan’ın canını acıtacak ses kayıtları var bende’ demek istiyor. O kadar ağlıyorsunuz da neden cenazede yoktunuz ulan? Sallamazsam Olmaz?”

Seyhan Soylu: “Delikanlılığın cinsiyeti olmaz! Delikanlıca konuşun!”