ZERRİN ÖZER’ İ BEKLEYEN BASIN MENSUPLARINA ÇİRKİN SALDIRI.

featured
service

Seyhan Soylu Tv dünyasında ne kadar sansasyonel isim varsa programa transfer etmeye devam ediyor. Programda artık Pazartesi günleri Güzellik Merkezleri sahibi Sevim Alan ve gazeteci Nurcan Sabur, Salı günleri MGD kurucu başkanı Nurettin Soydan, Çarşamba günleri Bilal Özcan, Perşembe günleri Erol Köse’yi, Cuma günleri Özlem Uçar’ı transfer ederek ekibine kattı.

https://www.youtube.com/watch?v=d-S-bW9nhHo

Bugün canlı yayında Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünde tartışılan konulardan biri de, köpeği Hurma ‘nın ölümünden sonra bunalıma girip ilaç içerek intihar ettiği haberleri ile gündeme gelen Zerrin Özer’di.

Özer dün gece hastaneye kaldırılmış ve midesi yıkanmıştı. Kendisinden haber almak isteyen basın mensuplarından Beyaz TV kameramanı Mustafa Ağdağ, TV100 muhabiri Barış Agil, Milliyet gazetesi muhabiri Umut Ünver hastaneye gitmiş ve görüntü almak istemişti.

Ancak hastanenin güvenlik görevlileri muhabirlere saldırarak engel olmuş ve iki taraf arasında arbede yaşanmıştı. Olay görüntülerin ardından Seyhan Soylu bu olayı gerçekleştiren hastane yetkililerini kınadı ve AL SANA HABER ‘in yorumcusu gazeteci Nurcan Sabur’ a söz verdi:” Zerrin Özer benim 40-45 yıllık dostum.

Zerrin bu görüntüleri görse çok üzülür. Bu haber bizim magazine ilk düştüğünde biz zaten olayın intihar olduğunu anladık çünkü Zerrin çok hassas ve naif bir kişiliğe sahiptir. Basın mensuplarına yapılan davranış Zerrin Özer’den kaynaklanmıyor tabii ki.

O hastanenin güvenlik elemanları o kadar cahil ve iş bilmezler ki, kendilerini kraldan çok kralcı zannediyorlar.

Hem sanatçıya hem de hastaneye zarar veriyorlar.” dedi.
Ebru Polat ise söze girerek;” Orası bir hastane, basının ve magazinin olmaması gereken bir yer. Belki hayati önem taşıyan hastalar falan vardır. Ondan dolayı bir kargaşa çıkmış olabilir olayı bilmiyoruz tam olarak. Zerrin özer çok şanssız bir kadın ve hayatı boyunca da hep acı çekmiş biri. Tecavüze uğramış, evlendiği adam dolandırıcı çıktı, Hep yalnız ve depresyondaydı. Son zamanlarda da çok asosyalleşmişti. Hayatta tek tutunduğu köpeği hurma vardı o da ölünce kadın intihar etmiş olabilir.” deyince Nurcan Sabur araya girerek; “Böyle diyerek intiharı da meşrulaştırmayalım Ebrucuğum. İntihar Allah’ a şirk koşmaktır. Allah’ ın verdiği canı ancak Allah alır.” dedi.

Nihat Doğan; “Zerrin hanım aklınıza başınıza alın lütfen köpek için intihar etmek ne demek? İnsanlar ailesini kaybediyor, evladını kaybediyor. İyi o zaman herkes intihar etsin. Tabi ki hayvan da önemli onlarda can dostumuz ama olmaz. Allah insanlara sabır vermiş. Bu da bizim imtihanımız. Kusura bakmayın da hayvanı öldü diye intihar edilir mi?” diyerek sert bir dille tepkisini gösterdi.
Olayın olduğu gece çirkin saldırıya maruz kalan muhabirlerden biri olan basın mensubu Umut Ünver, olanları anlatmak üzere canlı yayına bağlandı ve Seyhan Soylu’ ya olanların perde arkasını anlattı. Umut Ünver; “Zerrin hanımın intihar etmesinden sonra ben ve 2 arkadaşım hastaneye gittik.

Zerrin hanım kırmızı alandaydı. Biz bir yarım saat bekledik. Sonra orası biraz kalabalık olunca güvenlik amiri geldi. “Siz kimsiniz?” diye sordu biz de yakınlarıyız dedik. Görüntü alamayız diye muhabir olduğumuzu söylemedik. Bizden rica etti dışarı çıkabilir misiniz diye biz de tabi dedik. Dışarı çıktık ama camlı bir bölümdü. Zerrin hanımın dışarı çıktığını görünce Barış arkadaşımız cep telefonunu çıkardı çekmek istedi. 2 3 saniye bir görüntü var zaten o da yayınlandı. Barış’ın çektiğini görünce güvenlikler bize doğru yöneldi ve yaka paça çekmeye başladı.

Bir anda 4 5 kişi Barış’ ı içeri çekmeye çalıştılar. Biz de dışarı çekmeye çalışırken bir arbede yaşandı. Bayağı darp ettiler arkadaşımızı.” Açıklamasında bulundu.

Nurcan Sabur ise; “Daha önce Oktay Kaynarca da muhabir arkadaşlara saldırmıştı. Ve biz Magazin Gazetecileri Derneği olarak oraya 3 avukatla gitmiştik.

Siz şikayetçi oldunuz mu? “sorusunu yöneltti Umut Ünver’ e. Ünver ise; “En başta biz şikayetçi olmuştuk. Sonrasında darp edilen arkadaşımız şikayetten vazgeçince arayı buldular iş uzamasın diye.” dedi.

Daha sonra telefona yine şiddet gören diğer bir basın mensubu Barış Agil yayına bağlandı. Barış Agil de Seyhan Soylu’ nun sorularına tek tek cevap verip, o çirkin saldırıyı tüm detaylarıyla anlattı. Umut Ünver arayı bulduk bir şekilde demişti ancak Barış Agil işlem başlatılacağı bilgisini verdi.

Seyhan Soylu tüm yaşananlar sonrası, “Ne kadar şiddete maruz kalan muhabir, kameraman, basın mensubu arkadaşım varsa, ünlü olana kadar basının peşinden koşup da, ünlü olduktan sonra kapılarda bekleten ne kadar kişi varsa bundan sonra beni arasınlar, buradan ifşa etmesini de bilirim” diyerek tüm emekçi basın mensubu meslektaşlarının da yanında olduğunu belirtti.

ZERRİN ÖZER’ İ BEKLEYEN BASIN MENSUPLARINA ÇİRKİN SALDIRI.