Tuana Ahmedova İntikam Oyunları filmi benim için çok ayrı bir proje

featured
service

blank

Yapımcılığını ve hikayesini Zeki Sincar’ın yazdığı, yönetmenliğini Servet Aksoy’un üstlendiği Wilma Elles, Barış Küçükgüler, Turgay Tanülkü, Mehmet Çepiç, Emin Olcay, İpek Tenolcay, Selahattin Taşdöğen ve Turan Güneş’in başrollerini paylaştığı, ‘İntikam Oyunları’ filminin ana karakterlerinden Tuana Ahmedova oynadığı karakterle dikkatleri üzerine çekti.

blank

Azerbaycan asıllı 4 yaşından beri Türkiye’de yaşayan güzel oyuncu Tuana AhmedovaBu sektöre girdiğim günden beri görev aldığım her proje bana çok şey kattı diyebilirim ancak “İntikam Oyunları” benim için yeri çok ayrı bir proje. Gerek kurgusu olsun gerek oyuncu arkadaşlarımız olsun benim için farklı bir proje olmasına sebep olmuştur” dedi.

blank

Daha önce oynadığı projelerden bahseden Ahmedova  “Tatlı Bela, Kabri Cin, Vefk, Sünnet Çocuğu, Sivaslıyız Gardaş, Fırıncı Murteza, Ölü Ekmek, İntikam Oyunları” projelerinde yer aldığını açıkladı.

blank

Tuana Ahmedova Kimdir?

Azerbaycan doğumlu olana Ahmedova 4 yaşından beri Türkiye’de yaşıyor. Yer aldığı projeler “İntikam Oyunları” benim için yeri çok ayrı bir proje. Gerek kurgusu olsun gerek oyuncu arkadaşlarımız olsun benim için farklı bir proje olmasına sebep olmuştur. Yer aldığım projeleri ise şunlar: Tatlı Bela, Kabri Cin, Vefk, Sünnet Çocuğu, Sivaslıyız Gardaş, Fırıncı Murteza, Ölü Ekmek, İntikam Oyunları olmak üzere birçok projede yer aldı.  Tuana Ahmedova hayvan haklarını savunan ve bu konuda birçok vakıfa destek veren biridir.

blank

blank

Tuana Ahmedova İntikam Oyunları filmi benim için çok ayrı bir proje