Finans uzmanı İslam Memiş: Elinizdeki altınları kaptırmayın

featured
service

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken piyasa uzmanı İslam Memiş, “Elinizdeki altın ve gümüşleri kaptırmayın, satmayın. Psikolojik savaşın yenileni siz olmayın. Beklemeye devam ediyoruz” dedi.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre; altının onsu bin 670 dolara yükselirken, gram altın bin liradan, çeyrek altın bin 607 liradan ve cumhuriyet altını 6 bin 611 liran işlem görüyor.

“Psikolojik savaşın yenileni siz olmayın”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten altın fiyatlarına ilişkin yeni değerlendirme geldi. Altın yatırımcılarına önemli mesajlar veren Memiş, şunları söyledi:

“Gereğinin ve değerinin altında altın ve gümüş fiyatları var. Bu seviyeler alım fırsatı sunuyor. Elinizdeki altın ve gümüşleri kaptırmayın, satmayın. Psikolojik savaşın yenileni siz olmayın. Varlıklarınızı bozdurmayın. Beklemeye devam ediyoruz. Cuma günü yaşanan düşüşlerin hiç bir mantığı yoktu.

Ekim ayının son haftası olduğu için ben Ekim ve Kasım aylarında beklentim büyük olduğu için emtia tarafındaki trendim pozitif yönde devam ediyor. Gram altın Türk Lirası tarafından bin 038 – bin 060 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğim.

Perşembe günü piyasalar açısından önemli. Hafta sonu 29 Ekim’e denk ediyor. Bankalar resmi kurum ve kuruluşlar cuma öğleden sonra tatil. Resmi işlerinizi bu güne bırakmayın. Piyasalarda gerginlik, kaos yok.”

Finans uzmanı İslam Memiş: Elinizdeki altınları kaptırmayın