Ünlü Şarkıcı Pınar Eliçe varis tedavisi görüyor

featured
service

ÜNLÜ ŞARKICI PINAR ELİÇE VARİS TEDAVİSİ GÖRÜYOR

blank

 

Süper Kulüp Magazin mikrofonlarına çok özel açıklamalarda bulunan şarkıcı Pınar Eliçe Uzman Dr Ali Yurtlak’ın ofisinde  yakaladık. Şarkıcı Pınar Eliçe  “Belli bir yaştan sonra vücut bazı arızalar veriyor bende Ali hocamı ziyarete geldim. Uzun süredir varis sorunum var Ali hocamla çaresine bakmaya geldik. Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünü yaptığı Al Sana Haber programında yorumcu yer alıyorum ve yaz sezonunda sürpriz projeler olabilir”dedi.

blank

Pınar Eliçe Uzman Dr. Ali Yurtlak’tan tedavisi ile ilgili  bilgiler aldı. Kitap yazdığını ve şiir albümü üzerinde çalıştığını belirtti.

Geçtiğimiz haftalarda Gülşen’in sahne kostümleri çok konuşulmuştu Eliçe sahnede yakışan herşey giyelebilir, bu kadar eleştirmeye gerek yok diyerek soruları yanıtladı.

blank

Uzman Dr. Ali Yurtlak prostat hakkında bilgiler verdi prostat tedavisi nasıl tedavi edilir? sorusuna cevaplar verdi.

Prostatın 50 yaş üzerindeki erkeklerin korkulu rüyası olduğunu belirten Ali Yurtlak, “Prostat hakkında son derece etkili yeni yöntemler geliştirildi. Prostatın 50, 60 yaşından sonra büyümesine bağlı olarak idrar kanalına baskı yapar. Sık idrara çıkma, gece idrara çıkma durumlar meydana geliyor. Normal bir birey günde üç beş defa idrara çıkarken, prostat sıkıntısı olanlar günde on defa, yirmi defa, bazen otuz defa tuvalete çıkan hastalarımız var maalesef. Prostat son yıllara kadar ameliyatla çözülüyordu fakat ameliyatın çok korkulan ve ağır komplikasyonları vardı. Cinsel fonksiyon bozuklukları, yeniden kanal darlıkları bazı hastalarımız ameliyatta narkozu kaldıramıyordu. Ameliyat sonrası süreç çok sıkıntılı geçiyordu maalesef başarısız operasyonlar oluşuyordu. Fakat son yıllarda 2010’lu yılların başında başlayan yeni bir çalışma anjiyografik çalışma umut vericiydi. Günümüze geldiğimizde ise yaptığımız vakalarda son derece etkili sonuçlar elde ettiğimizi görüyoruz. Bu yöntemde anjiyografik prostat tedavisidir” dedi.

blank

 

blank

 

Ünlü Şarkıcı Pınar Eliçe varis tedavisi görüyor